Ga jij mee met de Romte excursie?

20 februari 2018
door
in Nieuws
Geen reacties

 

In de televisieserie Romte worden vijf verschillende projecten gevolgd. De inrichting van een buurttuin, het ombouwen van bos naar park, de terp van de toekomst, het plan voor De Peinder Mieden en een gemeenschappelijke tuin. Het zijn allemaal initiatieven om de omgeving van de bewoners mooier te maken.

Heb jij de vijf projecten ook wekelijks gevolgd op Omrop Fryslân? Of ben jij op dit moment ook bezig met een project in de eigen omgeving? Ga dan met ons mee op vrijdag 23 maart! Tijdens de excursie worden er drie locaties bezocht. Op de locaties wordt er een rondleiding gegeven en is er ruimte voor vragen. De excursie biedt dus de kans om kennis te maken en kennis uit te wisselen.

Tijdens de excursie gaat de bus langs:

  • De buurtboomgaard in Sneek;
  • De bossen van Oldeberkoop;
  • De Europese proeftuin de Peinder Mieden.

De start is om 12.30 uur in Opeinde. De eindtijd is rond 17.30 uur. Tijdens de excursie wordt er gezorgd voor een maaltijd.

Busexcursie Romte:

  • Vrijdag 23 maart van 12.00 – 17.30 uur.
  • Start: De inloop is van 12.00 – 12.30 uur bij het Dorpshuis de Wringe, Middelbuorren 1 9218 PP, Opeinde. Parkeren is mogelijk achter het dorpshuis.
  • Deelname is kosteloos.

Aanmelden mag via: info@friesemilieufederatie.nl. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Johan Dirk van der Schaaf via 06-22838161 of jd.schaaf@friesemilieufederatie.nl.

 

 

Geen reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.